Ajowan

 

Mag ik me even voorstellen, mijn naam is Anne-Mie.

 

Geboren in juli 1952.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Johan en Caroline. Johan is overleden. Omdat ik al heel wat jaren een grote belangstelling heb voor levensvragen en “het waarom” van de dingen ben ik andere paden gaan bewandelen die ik niet kende. Mijn interesse ging uit naar regressie, kaartleggen, meditatie, voetreflex, bachbloesems, homeopathie en het werken met stenen en mineralen.

Omdat ik graag schrijf heb ik altijd gedichten en teksten geschreven. Ook creatief was ik bezig met het maken van juweeltjes van stenen en mineralen en nog later kwam daar het schilderen bij. Zo kon ik gevoelens van verdriet of vreugde ook in een creatieve vorm verwerken. Hieruit ontstond een eigen ontworpen 29delig sfeerkaartenboek.

Enkele cursussen later, over het werken met de zielskracht en de mogelijkheden om te werken met invloeden van creatieve energie, wil ik graag mijn kennis delen. Hierdoor kan ik een basis aanreiken om in uw zielskracht te gaan staan. Zowel positieve als pijnpunten uit heden en verleden komen aan bod en hierdoor opent zich de mogelijkheid om onverwerkte gevoelens een plaats te geven.

Ondertussen is dochter Caroline haar eigen weg gaan bewandelen en ontdekken. Parallellen werden getrokken en het is duidelijk geworden dat onze manier van in het spirituele leven staan elkaar mooi aanvullen.

Hierdoor gaan we in bepaalde projecten onze energie bundelen, maar we blijven ook werken aan onze persoonlijk contacten met mensen.

 

Voor vrijblijvende informatie of afspraak kan u me altijd mailen.

annemieschrijvers@hotmail.com

 

Graag tot ziens

Anne-Mie

 

 

Encaustic kaart bij verlies:

 

 

Afscheid nemen van een dierbaar persoon of huisdier is vaak moeilijk. We stellen ons vragen over de energie waar ze in vertoeven na het overgaan. Graag bieden we de kans dit op een visuele manier aan te bieden. Via encaustic of andere creatieve vorm maakt Ajowan voor u een tastbare herinnering. Indien er door mijn begidsing nog een persoonlijke boodschap wordt meegegeven geef ik deze graag aan u door.

Afspraken kunnen gemaakt worden in Turnhout of Kessel-Lo.

 

Graag tot ziens

 

Ajowan

 

 

Voor verdere inlichtingen, informatie of afspraken kan u mailen naar schrijversannemie@hotmail.com of een bericht sturen via de contactpagina.

 

 

'....en ik zag dat het ok is hoe je werd meegenomen op een zachte golf van liefde...Mik het ga je goed op de immer groene speelweide ....'

Afbeelding bij het overlijden van onze hond Mik 18-8-2016

Ajowan: Visueel beeld omgezet in creativiteit

Encaustic jaarkaart

 

Deze jaarkaart hoeft niet in januari te beginnen maar kan een start nemen in iedere maand van het jaar en loopt een jaar vanaf de door u gekozen maand. Nadat de afspraak gemaakt is om uw kaart te maken en te duiden volgt een persoonlijke afspraak om uw kaart te komen ophalen en deze samen verder te bespreken.

Dit kan bij :

 

Astir, Verbranden bos 17 in 3010 Kessel-Lo

of

bij Ajowan in 2300 Turnhout.

 

Het is niet de bedoeling om voorspellingen te doen op dag en uur, maar om duidelijke tendensen aan te geven van gebeurtenissen, inzicht en eventuele werkpunten.

Het is vanzelfsprekend indien er tijdens het lopende jaar van uw kaart toch nog bijkomende vragen opduiken er altijd extra duiding kan worden gegeven. Dit is gratis via mail of telefoon.

 

Voor het maken van je kaart, maandelijks geschreven duiding en afspraak voor de bespreking van je kaart is het tarief 50 euro. Tijdsduur van de bespreking is +/- 1uur.

 

In samenwerking met Astir kan er altijd een afspraak gemaakt worden om in sessies op energetisch vlak blokkades op te heffen. In een persoonlijk gesprek kan er doelgericht op uw noden gewerkt worden.

 

Voor verdere inlichtingen, informatie of afspraken kan u mailen naar schrijversannemie@hotmail.com of een bericht sturen via de contactpagina.

 

Energetische amuletten

 

Een prachtig voorbeeld van een amulet gemaakt door Ajowan. Ideaal voor een speciale gelegenheid, ritueel of als ondersteuning bij je meditatie. Deze kunnen ook gepersonaliseerd op verzoek gemaakt worden.

 

Voor verdere inlichtingen, informatie of afspraken kan u mailen naar schrijversannemie@hotmail.com of een bericht sturen via de contactpagina.