Wie ben ik

Welkom,

 

Mijn naam is Caroline Verboven. Voor ik wist wat spiritualiteit juist was, voelde ik me er als kind al toe aangetrokken. Elke kerk trok ik mijn ouders mee binnen en voelde al vroeg aan dat er een 'meer' was in het leven. Opgroeiende in een gezin met een grote openheid t.o.v. spiritualiteit en gevoeligheid (zonder teveel te zweven) vond ik dit heel normaal.

De confrontatie met de echte wereld tijdens mijn puberteit (en zelfs nu nog) was dan ook niet altijd eenvoudig. We leven nu eenmaal in een maatschappij waar hoogsensitiveit niet altijd geapprecieerd wordt. Vaak voelt het meer als een vloek dan een zegen meer nog wanneer ook het lichaam niet altijd mee wil.

 

Mijn studententijd aan de KULeuven bracht me in contact met veel verschillende filosofieën, religies en levenswijsheden. Deze periode aan de faculteit godsdienstwetenschappen heeft mijn kennis rond zingeving enorm verrijkt. Mijn eigen spirituele pad is niet in één traditie te vatten. Het zijn voor mij allemaal wegen naar dezelfde bron.Openheid, respect, eenvoud, een gezonde dosis humor en een onwankelbaar vertrouwen dat we allemaal de eindbestemming zullen bereiken zijn de fundamenten van mijn weg.

Begin 2014 heb ik gedurende enkele maanden een stage pastorale zorg in een woon- en zorgcentrum gevolgd. Deze mensen drukten me op het hart te gaan voor mijn dromen.

Je hebt nu eenmaal meer spijt van de zaken die je niet hebt geprobeerd…

Het was een confronterende en leerrijke periode die me tezamen met een burn-out ervaring me op dit punt met Astir heeft gebracht.

In oktober 2014 heb ik Astir opgestart om mensen te helpen contact te maken met hun innerlijke bron.

In ons leven komen we heel wat stoorzenders tegen die deze connectie verstoren.

Door middel van technieken zoals aura- en chakrahealing, meditatie, (transformatie-) rituelen, zingeving, creatieve therapie, enz. kunnen we leren met deze stoorzenders om te gaan.

Vermijden kunnen we ze niet maar door deze op tijd te erkennen verliezen ze aan kracht en vermindert hun invloed op ons leven.

Ik hoop jullie allemaal te ontmoeten op deze wonderlijke reis.

 

Caroline

 

" There is something in October that sets the gypsy blood astir:

 

We must rise and follow her,

When from every hill of flame she calls,

and calls each vagabond by name."

 

 

(Bliss Carman)